Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Zuhanyfüggönytartó rúd

Ezek a zuhanyfüggöny tartó rudak vagy zuhanykarnisok tökéletesek minden fürdőszobába, hiszen nem kell hozzájuk kifúrni a csempét. Teleszkópos megoldásának köszönhetően csak ki kell választania a megfelelő méretet és a két fal közé beszorítania. Természetesen ez csak az egyenes kivitelekre vonatkozik.

A zuhanyfüggönytartó rúd egy fontos és funkcionális elem a fürdőszobai tervezésben, amely a zuhanyfüggönyt biztosítja, és hozzájárul a zuhanyzás kényelméhez és a fürdőszoba általános higiéniai színvonalához. Ez a rúd általában könnyűszerkezetű, de tartós anyagból készül, például rozsdamentes acélból vagy alumíniumból.


5termék 15

Kínálatunkban megtalálhatóak ezek az univerzális zuhanyfüggönytartó rudak melyek króm és fehér színben is elérhetőek. Találhat sarokba valót és kádhoz való zuhanykarnist is. A zuhanyfüggöny tartó karikák nem részei a csomagolásnak, azt a zuhanyfüggönyök tartalmazzák alapból. 

A zuhanyfüggönytartó rúd szerepe, hogy a zuhanyfüggönyt megfelelően tartsa és körbezárja a zuhanyzót, megakadályozva ezzel a vízszóródást és a fürdőszoba vízellátását. A rúd elhelyezése a zuhanyzó területén különféle módon történhet, beleértve az egyenes rúdakat, az íves rúdakat és a kétoldali rúdakat is, amelyek tovább növelik a zuhanyzó terét.

A zuhanyfüggönytartó rúdak gyakran állítható hosszúságúak, lehetővé téve a fürdőszoba méretéhez és elrendezéséhez való könnyű alkalmazkodást. A rozsdamentes acél vagy alumínium kivitel további előnyökkel jár, mint például a rozsdaállóság és az egyszerű tisztántartás.

A zuhanyfüggönytartó rúdak dizájnjuk révén esztétikus elemek is lehetnek a fürdőszobában. Elérhetők különböző színekben és kivitelekben, így harmonizálhatnak a fürdőszoba dekorációjával. Összességében a zuhanyfüggönytartó rúd nemcsak funkcionális, hanem esztétikai szempontból is fontos része a fürdőszobai kialakításnak, amely növeli a zuhanyzás élményét és hozzájárul a fürdőszoba higiéniai színvonalához.

Szűrés
Ár
 (Ft)
2 316 Ft - 4 468 Ft
Méret