Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Fogó, véső, feszítő

A fogó, véső és feszítő mind olyan eszközök, melyek széles körű felhasználással rendelkeznek különböző munkákhoz, legyen szó kézimunkáról, barkácsolásról vagy építőipari projektekről. Ezek a szerszámok különböző formával és funkcióval rendelkeznek, de mind egyaránt elengedhetetlenek a precíziós munkavégzéshez és anyagok megmunkálásához.


22termék 122

A fogó egy olyan kéziszerszám, melyet általában fém tárgyak megfogására, tartására, hajlítására vagy vágására használnak. A fogók különböző típusokban kaphatók, beleértve az egyenes fogókat, vízszintes fogókat, hajlított fogókat és még sok más variációt. A fogók rendkívül hasznosak a barkácsolásnál és a kisebb javítási munkáknál, és kiváló segítőtársai a precíziós feladatoknak.

A véső olyan szerszám, melyet általában a fém vagy fa anyagok megmunkálására, formázására, faragására vagy vágására használnak. A vésők különböző méretekben és kialakításokban elérhetők attól függően, hogy milyen típusú munkára szolgálnak. A hideg vésők például fémek vágására alkalmasak, míg a faragóvésők faanyagok megmunkálására szolgálnak.

A feszítő (vagy csőfogó) egy olyan szerszám, melyet a csövek vagy csővezetékek rögzítésére, megtartására vagy szorítására használnak. A feszítő rendszerint csuklós állítható fogakkal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a különböző méretű csövekhez könnyen igazítható legyen.

Ezek a szerszámok a sokoldalúságuknak és hatékonyságuknak köszönhetően nélkülözhetetlenek a különböző iparágakban és a mindennapi életben. A megfelelő fogó, véső és feszítő kiválasztása a munkafolyamat típusától és a szükségletektől függ, és ezek a szerszámok hozzájárulnak a pontos és biztonságos munkavégzéshez.

Szűrés
Ár
 (Ft)
1 952 Ft - 42 152 Ft
Típus