Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Gyors csatlakozók

A locsolástechnikai gyors csatlakozók olyan kiegészítők, amelyek lehetővé teszik a kertészeknek és a mezőgazdasági termelőknek, hogy könnyedén és hatékonyan kezeljék locsolórendszerüket. Ezek az eszközök gyors és egyszerű csatlakoztatást tesznek lehetővé a tömlőkhöz, locsolófejekhez vagy más locsolástechnikai eszközökhöz, ami jelentősen megkönnyíti az öntözési műveleteket.


13termék 113

A gyors csatlakozók általában két részből állnak: egy férfi és egy női részből. A férfi részt általában a tömlőre vagy a csaptelepre szerelik fel, míg a női rész a locsolófej vagy más eszköz végén található. Ezek a csatlakozók gyakran mágneses vagy mechanikus záródással rendelkeznek, ami lehetővé teszi a könnyű és biztonságos csatlakozást anélkül, hogy szükség lenne különösebb erőkifejtésre vagy speciális eszközökre.

A gyors csatlakozók széles körben elérhetők különböző méretekben és típusokban, hogy illeszkedjenek a különböző tömlőkhöz és locsolórendszerekhez. Ezek a csatlakozók rendkívül időtakarékosak és kényelmesek, hiszen lehetővé teszik a gyors cseréket és átalakításokat a locsolási feladatok során.

Emellett a gyors csatlakozók rendkívül tartósak és ellenállók, így hosszú élettartammal rendelkeznek, és ellenállnak a nedves környezetben és a vegyszerekben való használatnak. Ezáltal ideális választást jelentenek mind a házi, mind a professzionális környezetben.

Összességében a locsolástechnikai gyors csatlakozók elengedhetetlen eszközök a hatékony és kényelmes locsolás megvalósításához. A megfelelő választás és karbantartás révén hozzájárulnak a növények egészséges növekedéséhez és a kert gondozásához, miközben időt és energiát takarítanak meg a felhasználók számára.

Szűrés
Ár
 (Ft)
899 Ft - 1 715 Ft
Méret
Funkció