Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Hidromasszázs zuhanykabin káddal

A hidromasszázs zuhanykabin káddal egy olyan kiválóan tervezett fürdőszobai megoldás, amely ötvözi a hagyományos fürdőkád és a modern zuhanyzó előnyeit. Ezeket a kádkabinokat gyakran "kádkabinoknak" is hívják, mivel egyesítik a két termékcsoport legjobb tulajdonságait, így maximális kényelmet és funkcionalitást nyújtanak a fürdőzés és zuhanyozás terén.


17termék 117

A hidromasszázs zuhanykabin káddal ideális választás azoknak, akik szeretik a hosszú, pihentető fürdőzést, de ugyanúgy fontosnak tartják a gyors és hatékony zuhanyzást is. Ezek a kabinok egy kényelmes kádrésszel rendelkeznek, amelybe befele feküdhetünk, ha hosszabb időre szeretnénk megmártózni. Ugyanakkor a zuhanykabin részbe lépve gyorsan és egyszerűen zuhanyozhatunk is, így ideális választás reggeli rohanásokhoz vagy a nap fárasztó végén.

Ezek a kabinok tolóajtókkal vannak felszerelve, ami lehetővé teszi, hogy a fürdőszobai térhatékonyság szempontjából is optimális megoldást nyújtsanak. Mivel az ajtók egyszerűen eltolhatók, nincs szükség az ajtó nyitásához szükséges helyre, ami különösen előnyös a kisebb fürdőszobák esetében.

A hidromasszázs zuhanykabinok kiválasztásakor számos lehetőség közül választhatunk. Az íves és szögletes alapterületű kabinok között is választhatunk, így mindenki megtalálhatja a saját fürdőszobájához legjobban illő megoldást. Ezek a kabinok általában beépített vízfúvókákkal rendelkeznek, amelyek hidromasszázs élményt biztosítanak, így a fürdőzés még kellemesebb és relaxálóbb lesz.

A hidromasszázs zuhanykabin káddal tehát egy multifunkcionális és helytakarékos megoldás, amely kiválóan kombinálja a fürdőkád és a zuhanyzó előnyeit, és a fürdőszobai kényelmet és luxust emeli a következő szintre.

Szűrés
Ár
 (Ft)
170 979 Ft - 413 799 Ft
Zuhanykabin szín
Hátfalszín
Hidromasszázs zuhanykabin kád méret
Biztonsági üveg vastagság