Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Seprű, kefe

A seprű, kefe és betonkefe mind mindennapi háztartási eszközök, amelyek különböző feladatokban segítik a takarítási és rendezési munkálatokat. Ezek a szerszámok kiterjednek a beltéri és kültéri terek tisztántartására, és rendkívül sokoldalúak a különböző felületeken és anyagokon történő alkalmazásban.


13termék 113

A seprű egy hagyományos tisztítóeszköz, amelyet gyakran használnak a padlók és más sima felületek porolására. A seprűk lehetnek különböző típusúek, például sörtéjűek vagy műanyag szálakkal készült változatok, amelyek kiválóan alkalmasak a száraz és laza szennyeződések eltávolítására. A seprűk elengedhetetlenek a kényelmes takarítási rutinokban és a ház körüli karbantartási feladatokban.

A kefe szintén egy gyakran használt eszköz a takarítás során. A kefék lehetnek kis méretűek a bútorok és nehezen elérhető helyek tisztításához, vagy nagyobb méretűek a szőnyegek, kárpitok vagy más textíliák alaposabb tisztításához. A különböző típusú kefék segítenek eltávolítani a makacsabb szennyeződéseket és a port, javítva a tisztaságot és a higiéniai szintet otthonunkban.

A betonkefe egy specifikus típusú kefe, amelyet a kültéri betonfelületek, járdák vagy teraszok tisztítására használnak. Ezek a kefék általában merev sörtékkel rendelkeznek, amelyek hatékonyan eltávolítják a makacsabb szennyeződéseket és a lerakódásokat a betonfelületekről, növelve ezáltal azok esztétikai vonzerejét.

Az otthoni takarításban és a kültéri területek karbantartásában való elengedhetetlen szerepük miatt a seprűk, kefék és betonkefék nem csupán mindennapi eszközök, hanem hasznos segítőtársak is a tiszta és rendezett környezet fenntartásában.

Szűrés
Ár
 (Ft)
1 573 Ft - 6 264 Ft
Típus