Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Tömlő összekötő

A tömlő összekötők széles körben használtak a kerti öntözés és más vízellátó rendszerekben, ahol fontos a csövek könnyű és megbízható összekapcsolása. Ezek az eszközök lehetővé teszik a tömlők egyszerű és gyors csatlakoztatását, minimalizálva ezzel a vízveszteséget és az időigényes munkafolyamatokat.


8termék 18

A tömlő összekötők általában masszív műanyagból vagy fémötvözetből készülnek, ami biztosítja a tartósságot és az ellenálló képességet a külső hatásokkal szemben. Ezek a csatlakozók rendkívül egyszerűek és könnyen kezelhetőek, így ideálisak mind a kezdők, mind a tapasztalt kertészek vagy öntözőrendszer-szakemberek számára.

Az általános tömlő összekötők különböző méretekben és típusokban elérhetőek, hogy megfeleljenek az egyedi igényeknek és a különböző csőátmérőknek. Ezek a csatlakozók általában szivárgásmentes illeszkedést biztosítanak, ami javítja az öntözőrendszer hatékonyságát és csökkenti a vízveszteséget.

A tömlő összekötők gyakran együttműködnek más kerti öntözőberendezésekkel, például fúvókákkal, permetezőfejekkel vagy locsolópisztolyokkal, így teljes körű öntözési megoldást nyújtanak a felhasználók számára.

Összességében a tömlő összekötők fontos szerepet töltenek be a kerti öntözőrendszerekben, hozzájárulva azok hatékony működéséhez és a kertek optimális vízellátásához. Legyen szó kis kertekről vagy nagyobb területekről, ezek az egyszerű, mégis hatékony eszközök segítenek maximalizálni a kert gondozásának eredményességét és kényelmét.

Szűrés
Ár
 (Ft)
699 Ft - 1 235 Ft
Méret