Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Bézs vízálló négyszög alakú napvitorla 3,6x3,6 m
Bézs vízálló négyszög alakú napvitorla 3,6x3,6 m
32 900 Ft

Bézs vízálló négyszög alakú napvitorla 3,6x3,6 m

Az Árnyékoló poliészter bézs négyszög, cikkszám: 10910, ideális választás teraszok és kertek árnyékolásához. A 3,6x3,6 méteres árnyékoló kiváló minőségű, vízálló poliészter anyagból készült, amely véd a nap káros UV-sugarai és az eső ellen is. Elegáns bézs színe minden kültéri környezetbe illik. Könnyen felszerelhető és tartós, így hosszú távon biztosítja a kényelmet és védelmet. Praktikus és esztétikus megoldás a kültéri pihenéshez és családi összejövetelekhez.


Várható szállítási idő
2-6 munkanap
Raktáron
32 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 329 Ft
Részletek

Árnyékoló poliészter bézs négyszög 3,6x3,6m - SUN-NET KIT

Tökéletes védelem a nap és az eső ellen

Az Árnyékoló poliészter bézs négyszög, cikkszám: 10910, egy prémium minőségű, 3,6x3,6 méteres árnyékoló, amely ideális választás kertje, terasza vagy erkélye árnyékolásához. A SUN-NET KIT poliészter anyagból készült árnyékoló hatékonyan védi Önt és családját a káros UV-sugaraktól, valamint az esőtől, így a kültéri időtöltés mindig kellemes és biztonságos lesz.

Erősített kialakítás a hosszú élettartamért

Az árnyékoló anyaga kiváló minőségű poliészter, amely 100%-os árnyékhatást biztosít. Az erősített szélek és a sarkokban kialakított rozsdamentes gyűrűk garantálják a termék tartósságát és stabilitását, így hosszú távon élvezheti annak előnyeit. Az egyszerű és gyors felszerelés érdekében javasolt az árnyékolót feszesen és kissé ferdén felhelyezni, hogy az esővíz és a falevelek könnyedén lecsorogjanak róla.

Termékadatok

  • Referencia szám: 2012354
  • Szélesség: 3,6 m
  • Hossz: 3,6 m
  • Anyag: Poliészter
  • Árnyékhatás: 100%

Könnyű felszerelhetőség és karbantartás

Az Árnyékoló poliészter bézs négyszög könnyen felszerelhető a sarkokban található rozsdamentes gyűrűk segítségével. Ajánlott feszesen és kissé ferdén felhelyezni, hogy elkerülje a víz és a falevelek felgyülemlését. A poliészter anyag könnyen tisztítható, és ellenáll a penészedésnek, így hosszú távon megőrzi esztétikai és funkcionális értékét.

Esztétikus és praktikus megoldás

Az elegáns bézs színű árnyékoló harmonikusan illeszkedik bármilyen kültéri környezetbe, modern és rendezett megjelenést kölcsönözve kertjének vagy teraszának. Ez a termék nemcsak praktikus, hanem esztétikus is, hozzájárulva a kültéri terek kényelmes és védett kialakításához.

Válassza a SUN-NET KIT Árnyékoló poliészter bézs négyszöget, hogy kertje vagy terasza mindig kellemes és védett hely legyen a családi összejövetelekhez vagy a pihenéshez!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!