Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Bézs vízálló négyszög alakú napvitorla 5x5 m
Bézs vízálló négyszög alakú napvitorla 5x5 m
48 564 Ft

Bézs vízálló négyszög alakú napvitorla 5x5 m

Fedezze fel a bézs vízálló négyszög alakú napvitorlánkat, cikkszáma 10911, amely kiválóan alkalmas nagy területek árnyékolására. A 5x5 méteres méret biztosítja, hogy elegendő árnyékot kapjon kertje, terasza vagy medence melletti része. Az anyaga vízálló, így az esősebb időben is nyugodtan élvezheti a kültéri tevékenységeket. A bézs szín elegáns és diszkrét, könnyen illeszkedik a legtöbb környezethez, így a napvitorla nem csak praktikus, hanem esztétikai szempontból is kiegészíti külső területeit.

A vitorla anyaga tartós és UV-álló, így hosszú távon ellenáll az időjárás viszontagságainak és a káros napsugaraknak. Könnyen telepíthető, a csomag tartalmazza az összes szükséges kötelet és rögzítési elemet, így azonnal élvezheti a napvitorla által nyújtott előnyöket. Ha nagyméretű, megbízható és stílusos árnyékolási megoldást keres, a 10911 cikkszámú bézs vízálló négyszög alakú napvitorla ideális választás.


Várható szállítási idő
2-6 munkanap
Raktáron
48 564 Ft
A vásárlás után járó pontok: 486 Ft
Részletek

Bézs Vízálló Négyszög Alakú Napvitorla 5x5 m

Termék Jellemzői

A Bézs Vízálló Négyszög Alakú Napvitorla, melynek cikkszáma 2012358, kiemelkedik nagyméretű, 5 méter x 5 méteres kiterjedésével, amely átfogó árnyékolást nyújt nagyobb kültéri terek számára. Ez a négyszög alakú árnyékoló ideális választás kertek, teraszok és medencék mellett, ahol nagy területet kell hatékonyan árnyékolni. A bézs szín elegáns és diszkrét megjelenést biztosít, harmonizálva a környezet színeivel és tökéletesen illeszkedik a különböző stílusú külső terekhez.

Az árnyékoló anyaga kiváló minőségű poliészter, ami ellenáll az időjárás viszontagságainak, beleértve az erős napfényt és az esőt. A poliészter nemcsak vízálló, hanem UV-álló is, így hosszú távon megóvja a vitorla színét és szerkezetét, továbbá biztosítja a tartósságot és az erőt a nap káros sugárzása ellen.

Telepítés és Karbantartás

A napvitorla telepítése egyszerű és gyors, köszönhetően az előre erősített széleknek és a sarkokban elhelyezett rozsdamentes gyűrűknek. A vitorla felszereléséhez szükséges minden kötél és rögzítési elem a csomag részét képezi, így Ön rövid időn belül kihasználhatja az árnyékoló nyújtotta előnyöket. Az ajánlott telepítési módszer a feszes és kissé ferde felhelyezés, ami segít megakadályozni az esővíz és a lehulló falevelek megmaradását a vitorla felületén, így biztosítva annak hosszú élettartamot és funkcionalitását.

A karbantartás rendkívül egyszerű, mivel a poliészter anyag könnyen tisztítható. A szennyeződések és a port egyszerűen eltávolíthatjuk nedves ronggyal, így a napvitorla megőrzi esztétikai értékét és hatékonyságát hosszú távon.

Összefoglalás

Összességében a Bézs Vízálló Négyszög Alakú Napvitorla (cikkszám: 2012358) tökéletes megoldást kínál a nagyobb kültéri terek árnyékolására. A termék magas minőségű, víz- és UV-álló poliészter anyagból készült, ami garantálja a tartósságot és a védelmet az időjárás kihívásaival szemben. A könnyű telepítés és a minimális karbantartási igény tovább növelik ezen árnyékoló praktikumát és vonzerejét, teszik ezt a napvitorlát ideális választássá mind otthoni, mind pedig közterületi használatra. Ha elegáns, hatékony és hosszú élettartamú árnyékolási megoldást keres, a 2012358 cikkszámú bézs napvitorla kiváló választás.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!