Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Kasza

A kasza egy hagyományos és hatékony mezőgazdasági szerszám, amely a fűnyíráshoz és a gyomirtáshoz használatos. A kasza már évszázadok óta jelen van a mezőgazdasági és kertészeti tevékenységek során, és továbbra is elterjedt eszköz a világ számos részén. A kasza működése egyszerű, ám hatékony, és széles körben alkalmazzák a gyep, tarló és más növényzet karbantartására.


16termék 116

A kasza általában hosszú fogantyúból és egy pengéből áll, mely lehet kétélű vagy egyélű, és enyhén hajlik, hogy hatékonyan vágjon a fűben vagy a gyomok között. A kasza használata hagyományos kézi mozgatású, ahol a gazda lendíti a kaszát a talaj felett, a pengét a fű vagy növényzet irányába irányítva.

Ez a szerszám számos előnyt kínál. Kézi működtetése révén energiatakarékos és környezetbarát. A kasza kiválóan alkalmas olyan területeken, ahol a mechanikus fűnyíró nehezen használható vagy nem kívánatos. Ezenkívül a kasza lehetővé teszi a gazdák számára, hogy pontosan szabályozzák a vágási magasságot, és könnyen alkalmazkodjanak a terület egyenetlenségeihez.

A kasza ma is fontos eszköz a hagyományos gazdálkodásban és a kertészkedésben. Az idővel fejlődött változatai mellett a hagyományos kézi kasza továbbra is népszerű választás a természetes és környezetbarát növényápolásban, hozzájárulva a hagyományos kertművelés megőrzéséhez és a fenntartható mezőgazdasághoz.

Szűrés
Ár
 (Ft)
965 Ft - 16 907 Ft
Típus