Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Komplett fürdőszobai bútor szett

A komplett fürdőszobai bútor szett egy összehangolt és funkcionalitást sugárzó megoldás, amely minden szükséges elemet magában foglal a fürdőszoba berendezéséhez. Ebben az átfogó csomagban általában megtalálhatók a mosdókagylóhoz illeszkedő szekrények, fiókok és polcok, illetve hozzá illő tükör vagy tükrös szekrény és egy magas szekrény, melyek kényelmes tárolást és rendezettséget biztosítanak a fürdőszobában. A komplett szett lehetőséget ad az enteriőr összehangolt kialakítására, mivel az elemek stílusban és designban is összhangban vannak egymással. Az ilyen típusú bútor szett előnye, hogy megkönnyíti a vásárlók számára a választást és a tervezést, hiszen egyetlen csomagban megtalálhatóak a különböző méretű és funkciójú elemek. Így a fürdőszoba berendezése egyszerűbbé válik, és a különböző elemek biztosítják a praktikumot és esztétikumot a mindennapi használat során.


21termék 121

A komplett fürdőszobai bútor szett olyan praktikus és esztétikus megoldást nyújt, amely teljes körű berendezést és rendezettséget biztosít a fürdőszobában. Ezek a szettek általában egy sor alapvető bútorelemet tartalmaznak, amelyek összehangoltan működnek együtt a funkcionalitás és a stílus tekintetében.

Ezeknek a szetteknek a központi eleme a mosdószekrény mosdókagylóval, amely praktikus munkalapot és tároló területet kínál. A szekrények és fiókok ideális helyet kínálnak a piperecikkek, törölközők és egyéb fürdőszobai kellékek elhelyezésére, ami hozzájárul a rend és tisztaság fenntartásához.

A tükrösszekrény vagy tükör nem csak funkcionális elem, hanem vizuálisan is megnöveli a tér érzetét. Ezen kívül extra tárolóhelyet kínál olyan apróbb tárgyaknak, mint például gyógyszerek vagy sminkcikkek.

A komplett szett egy másik eleme a magas álló vagy fali függesztett szekrény lehet, amely további tárolási lehetőséget nyújt. Ez a szekrény kiválóan alkalmas a törülközők, takarók vagy tisztítószerek elhelyezésére, segítve a rend és a rendszerezettség megőrzését. Néhány modell akár szennyestartós kivitelben is elérhető.

Ezek a szettek rendkívül praktikusak, mivel minden szükséges elemet egy csomagban tartalmaznak, ami megkönnyíti a vásárlást és a fürdőszoba tervezését. Emellett az elemek közötti összehangolt dizájn lehetővé teszi, hogy a fürdőszoba egységes és vonzó megjelenést kapjon. Összességében a komplett fürdőszobai bútor szett egy olyan megoldás, amely egyesíti a funkcionalitást és az esztétikát, hozzájárulva a kényelem és a szépség harmonikus egyensúlyához a fürdőszobában.

Szűrés
Ár
 (Ft)
159 900 Ft - 450 200 Ft
Szélesség
Kivitel
Szín