Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Kádkapaszkodó

A kádkapaszkodó egy olyan praktikus eszköz, amely segítséget nyújt a kádból való ki- és bejutás során. Ez a speciális kiegészítő különösen hasznos az idősebb emberek, a mozgáskorlátozottak vagy azok számára, akiknek csökkent egyensúlyérzéke van. A kádkapaszkodó rögzítése a fürdőszoba falához vagy a kád pereméhez történik, és extra fogást biztosít a felhasználóknak a biztonságos mozgás érdekében.

 


12termék 112

A kádkapaszkodók általában tartós anyagból, például rozsdamentes acélból vagy műanyagból készülnek. Az ergonomikus kialakításuk és a csúszásmentes felületük biztosítja a stabil fogást és a biztonságos támaszt a felhasználó számára. A legtöbb kádkapaszkodó felszerelve van biztonsági fogantyúkkal vagy markolatokkal, amelyeket a felhasználók szilárdan meg tudnak ragadni, ezáltal minimalizálva a kockázatot a kiegyensúlyozatlanságból vagy esésekből eredő sérülések tekintetében.

A kádkapaszkodók sokféle méretben és stílusban elérhetők, így alkalmazkodhatnak a kád méretéhez és a fürdőszoba dekorációjához is. Néhány kádkapaszkodó rendelkezik további funkciókkal, például felszerelve lehet zuhanyfejjel vagy szappantartóval, amelyek még kényelmesebbé teszik a fürdést.

Az eszköz használata jelentős előnyöket kínál azoknak, akiknek nehézségeik vannak a kádban való mozgással. A kádkapaszkodóknak köszönhetően a felhasználók magabiztosan és függetlenül tudnak be- és kikászálódni a kádból, csökkentve a sérülés vagy baleset kockázatát. Emellett a kádkapaszkodók segítségével a felhasználók kényelmesebben élvezhetik a fürdést, biztosítva a stabilitást és a támogatást a fürdési folyamat során.

Összességében a kádkapaszkodók praktikus és biztonságos megoldást kínálnak a kádból való ki- és bejutás során. Segítségükkel a felhasználók növelhetik az önállóságukat és a függetlenségüket.

Szűrés
Ár
 (Ft)
2 790 Ft - 23 197 Ft