Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Zuhanyszék

A zuhanyszék egy olyan eszköz, melyet a fürdőszobában vagy zuhanyzóban használunk a kényelmes és biztonságos fürdés érdekében. Ez a speciális szék jelentős segítséget nyújt azoknak, akiknek nehézségeik vannak a hosszabb ideig állás vagy egyensúly megtartása során.

 


2termék 12

A zuhanyszékek általában strapabíró anyagból, mint például műanyag vagy rozsdamentes acél, készülnek. Az ergonomikus kialakításuk és a csúszásgátló felületük biztosítja a biztonságos ülést a zuhanyzás során. A legtöbb zuhanyszék rendelkezik karfákkal és háttámlával, hogy kényelmesebbé tegye a felhasználó számára az ülési pozíciót.

Ezek az eszközök állítható magassággal rendelkeznek, így alkalmazkodni tudnak a felhasználó igényeihez és testméreteihez. Néhány zuhanyszék további funkciókkal is rendelkezik, például vízelvezető nyílásokkal, amelyek megakadályozzák a víz felgyülemlését, valamint tárolórekeszekkel, amelyekben a zuhanyzás során szükséges tárgyakat lehet elhelyezni.

A zuhanyszék használata számos előnyt kínál azoknak, akiknek csökkent mozgékonyságuk vagy egyensúlyproblémáik vannak. Segítségükkel a felhasználók könnyedén le tudnak ülni a zuhany alatt, minimalizálva ezzel a kockázatot a kiegyensúlyozatlanságból vagy esésekből eredő sérülések tekintetében. Emellett a zuhanyszékek a fürdési folyamat során is kényelmet nyújtanak, lehetővé téve a relaxációt és a biztonságos testápolást.

Összességében a zuhanyszékek praktikus és kényelmes megoldást kínálnak a nehézségekkel küzdő emberek számára a fürdés során. Segítségükkel a felhasználók függetlenségüket és önállóságukat megtartva élvezhetik a zuhanyzás élményét, anélkül, hogy aggódniuk kellene az egyensúlyhiány vagy a sérülés veszélye miatt.

Szűrés
Ár
 (Ft)
14 230 Ft - 19 859 Ft