Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Fürdőszoba szőnyeg

A fürdőszoba szőnyeg egy kényelmes és esztétikus kiegészítő, mely jelentős szerepet játszik a fürdőszoba kényelmének és stílusának kialakításában. Ez a puha és nedvszívó textil berendezés nemcsak a hideg csempéket vagy padlóburkolatokat puhítja, hanem biztosítja a biztonságosabb járást a nedves környezetben is.


54termék
 

A fürdőszoba szőnyegek különféle anyagokból készülhetnek, például pamutból, mikroszálas anyagokból vagy akár poliészterből. Ezek az anyagok általában rendkívül nedvszívóak és gyorsan száradnak, ami segít megelőzni a vízszóródást és a csúszásveszélyt a fürdőszobában. Ezenkívül a fürdőszoba szőnyegek gyakran tartalmaznak speciális csúszásgátló alapot, amely tovább növeli a padlóbiztonságot.

A fürdőszoba szőnyegek számos méretben, formában és színben elérhetők, így könnyen illeszkednek a fürdőszobai tér méretéhez és dekorációjához. A különböző minták és dizájnok lehetővé teszik a szőnyegek személyre szabását, hogy harmóniában legyenek a fürdőszoba stílusával.

Ezek a szőnyegek könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, sok esetben akár gépben is moshatók. A könnyű cserélhetőség és tisztántartás révén a fürdőszoba szőnyegek nemcsak praktikusak, hanem esztétikai szempontból is kiváló kiegészítői a fürdőszobai tervezésnek, fokozva az egész fürdőszoba élményét.

Szűrés
Ár
 (Ft)
3 190 Ft - 7 990 Ft