Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Műanyag WC ülőke

A műanyag WC ülőke egy kényelmes és praktikus megoldás, amely hozzájárul a fürdőszoba funkcionalitásához és higiéniájához. A könnyűsúlyú és tartós műanyag anyag ideális választás a WC ülőke gyártásához, mivel ellenáll a nedvességnek és könnyen tisztítható.


11termék 111

A műanyag WC ülőkék széles választékban elérhetők, így könnyen megtalálható az otthon vagy iroda fürdőszobájának stílusához illő kivitel. A színes és mintás változatok, valamint a sima, letisztult dizájnok lehetővé teszik az ülőke személyre szabását, hogy harmonizáljon a környezetével.

Ezek az ülőkék rendkívül könnyen felszerelhetők és cserélhetők, így a felhasználó könnyen testre szabhatja a fürdőszobáját vagy frissítheti annak megjelenését. A műanyag anyag rendkívül ellenálló a korróziónak és hosszú távon megőrzi az eredeti megjelenését. Továbbá, a modern műanyagok gyakran tartalmaznak antibakteriális tulajdonságokat, amelyek hozzájárulnak a fürdőszoba higiéniai körülményeinek fenntartásához.

A műanyag WC ülőke sokféle méretben kapható, így könnyen illeszkedik a különböző típusú WC-kagylókhoz és méretekhez. Összességében ezek az ülések megfelelnek a funkcionalitás és a dizájn követelményeinek, és egy könnyen karbantartható, kényelmes ülőkét nyújtanak a mindennapi használat során.

Szűrés
Ár
 (Ft)
4 990 Ft - 10 990 Ft