Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Locsolófej

A locsolófej egy kis, de rendkívül hasznos eszköz, amely a kertészek és háztulajdonosok körében elterjedt. A locsolófej alapvetően egy olyan eszköz, amelyet locsolócső vagy tömlő végére helyeznek, hogy lehetővé tegye a víz sugárjának szabályozását és irányítását a kertben vagy más öntözési feladatok során. A locsolófej egy sor különböző típusban és méretben elérhető, és számos hasznos funkcióval rendelkezhet.


42termék
 

A leggyakoribb típus a permetezőfej, amely lehetővé teszi a víz sugárjának finom szórását, így ideális a virágok, növények és zöldségek öntözésére anélkül, hogy megsértené a növényeket vagy elmosná a talajt. Ezenkívül vannak olyan locsolófejek is, amelyek szóróként vagy zuhanyként használhatók, ideálisak például a gyep vagy a veteményeskert öntözéséhez.

A modern locsolófejek általában kialakítottak úgy, hogy szabályozni lehessen velük a vízkifolyást, a sugár irányát és a sugár erősségét. Ezzel a szabályozhatósággal lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy testre szabják az öntözést az adott növények vagy területek igényeinek megfelelően. Néhány locsolófej akár beépített automatikus időzítőkkel is rendelkezhet, amelyek lehetővé teszik az öntözés előre beállított időpontokban történő végrehajtását.

A locsolófejek gyakran tartós műanyagból vagy fémötvözetből készülnek, ami hosszú élettartamot biztosít. Ezek az eszközök könnyen cserélhetők vagy javíthatók, így hosszú távon gazdaságosak. A megfelelő locsolófej kiválasztása kulcsfontosságú az öntözés hatékonysága és a víz takarékossága szempontjából.

Az általánosan alábecsült locsolófej valójában kulcsfontosságú szerepet játszik a növények egészségének és növekedésének támogatásában, és lehetővé teszi, hogy a kertészek és háztulajdonosok gondoskodjanak növényeik megfelelő hidratálásáról, hozzájárulva a gyönyörű és termékeny kertek és zöldségek termesztéséhez.

Szűrés
Ár
 (Ft)
676 Ft - 33 390 Ft