Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Walk-In Zuhanyfal

A Walk-In zuhanyfal egy modern és kifinomult zuhanyozási megoldás, amely a fürdőszoba terét elegánsan és funkcionálisan használja ki. Az ilyen típusú zuhanyfallal rendelkező fürdőszobák egyedi stílust sugároznak, miközben a könnyű hozzáférést és a tágas érzetet biztosítják.

A Walk-In zuhanyfalak jellemzően egy szilárd és stabil üvegpanelből állnak, amely minimalista és letisztult dizájnt kölcsönöz a fürdőszobának. Ez a megoldás szabadonálló zuhanyzóteret teremt, anélkül, hogy záróajtóval vagy falakkal korlátozná a teret. Így a Walk-In zuhanyfalak egyedi tágasságot és nyitottságot hoznak létre a fürdőszobában.


32termék
 

A fürdőszobai térrendezés szempontjából a Walk-In zuhanyfalak rugalmasak és sokoldalúak. Kisebb fürdőszobákban is megfelelőek, mivel nem igényelnek nagy helyet, és könnyedén illeszthetők a fürdőszoba kialakításához. Emellett lehetőség van a zuhanyfalak egyedi méretezésére és formázására, így személyreszabhatók az egyedi igényekhez.

A Walk-In zuhanyfalak tisztítása és karbantartása is rendkívül egyszerű. A vízálló üvegfelületek ellenállnak a vízkő lerakódásának, és a minimalista kialakítás minimális rejtett területet hagy a kosz és a szennyeződések számára. Ezenkívül néhány Walk-In zuhanyfal speciális bevonattal is rendelkezhet, amely tovább növeli a tisztántartást és csökkenti a vízkő képződését.

A Walk-In zuhanyfalak divatos megjelenésük és praktikusságuk révén egyaránt vonzóvá teszik a fürdőszobákat. A tiszta vonalak, a transzparens üvegek és a modern anyagok együttesen alkotják azokat az elemeket, amelyek elősegítik a fürdőszobai térérzetet és a letisztult dizájnt. Ezek a zuhanyfalak a funkcionalitást és az esztétikai vonzerőt tökéletesen egyesítik a fürdőszobai kialakításban.

Szűrés
Ár
 (Ft)
35 923 Ft - 221 381 Ft
Szélesség
Üvegvastagság
Szín
Magasság
Üveg szín