Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Fűrész, fűrészlap

A fűrész és a fűrészlap két olyan alapvető szerszám, amelyek különböző feladatokban játszanak kulcsfontosságú szerepet a fakitermeléstől az ágak vágásáig. Ezek a szerszámok hatékonyan segítik a fafeldolgozást, építkezéseket, ágak eltávolítását és egyéb munkafolyamatokat, mind otthoni, mind ipari környezetben.


53termék
 

A fűrész egy olyan eszköz, amelynek célja fák vagy más anyagok vágása. Különféle típusokban kapható, például kézi fűrészek, körfűrészek vagy láncfűrészek formájában. A kézi fűrészek hordozhatók és kiválóan alkalmazhatók kerti vagy kisebb projektek során. A körfűrészek és a láncfűrészek pedig gyakran használhatók nagyobb faanyagok feldolgozásához vagy építési munkálatokhoz.

A fűrészlap, mint a neve is mutatja, a fűrész egyik legfontosabb része, és meghatározza a fűrész teljesítményét és vágóképességét. A fűrészlapok különböző méretekben, fogazatokban és anyagokból készülhetnek, például karbid vagy ötvözött acél. Az éles és hatékony fűrészlapok lehetővé teszik a precíz vágást és csökkentik a munkaerőfeszítést.

A fűrész és a fűrészlap kombinációja kiválóan alkalmazható a fakitermelésnél, építkezéseknél, bútorkészítésnél és egyéb projekteknél. A szerszámok minőségének és a felhasznált anyagoknak kulcsszerepe van a hatékony és biztonságos munkavégzésben. A megfelelő fűrészlap kiválasztása és az eszköz rendszeres karbantartása hozzájárul a hosszú élettartamhoz és a kiváló teljesítményhez.

Szűrés
Ár
 (Ft)
112 Ft - 19 546 Ft
Típus