Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Kalapács

A kalapács egy olyan eszköz, amely évszázadok óta kiemelkedő szerepet játszik a különféle kézműves és építőipari feladatokban. Ez a szerszám a két fő részből áll: egy markolatból és egy fejből, amelyet egy vagy két oldalán elhelyezkedő csúcsokkal látnak el. A kalapácsok kialakítása, mérete és anyaga változatos, és a felhasználás céljától függően különböző típusokat alkalmaznak.


54termék
 

A kalapácsokat a legtöbb esetben a következő fő kategóriákba sorolják: ütőkalapácsok, szöghajtókalapácsok, bontókalapácsok és asztaloskalapácsok. Az ütőkalapácsokat általában az erős, ütős feladatokra tervezik, például szegeléshez vagy súlyos tárgyak mozgatásához. A szöghajtókalapácsok kiválóan alkalmasak szögek beverésére és kiütésére, míg a bontókalapácsok a keményebb anyagok, például csempe vagy beton megtörésére szolgálnak. Az asztaloskalapácsok finomabb munkákhoz, például fafaragáshoz vagy bútorkészítéshez ideálisak.

A kalapácsokat a sokoldalúságuk és univerzalitásuk teszi olyan népszerűvé. Használatuk kiterjed a háztartási javításoktól a nagyobb építési projektekig. A különböző típusú fejek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy válasszanak az adott feladathoz legmegfelelőbb kalapácsot.

A kalapácsok idővel fejlődtek, és a modern változatok különböző anyagokból készülhetnek, mint például üvegszál erősítésű műanyag, acél vagy fa. A markolatok kialakítása is kényelmesebb fogást és kevésbé kimerítő munkát biztosít. A megfelelő kalapács kiválasztása tehát kulcsfontosságú a hatékony és biztonságos munkavégzéshez, és elengedhetetlen eszköz a kézi munkák széles skálájában.

Szűrés
Ár
 (Ft)
750 Ft - 30 423 Ft
Típus