Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Bogrács, üst, grill

A bogrács, üst és grill olyan hagyományos és sokoldalú konyhai eszközök, amelyek számos kultúrában és élethelyzetben fontos szerepet játszanak. Ezek a szerszámok lehetővé teszik az étel elkészítését és főzését különféle módokon, és kiválóan alkalmasak a szabadtéri tevékenységekhez és eseményekhez is.


93termék
 

A bogrács egy kerek vagy háromlábú lábas, amelyet hagyományosan a tűz felett használnak az étel főzéséhez. A bográcsok rendkívül népszerűek a piknikezők, kempingezők és hagyományosan a pásztorok között is, mivel lehetőséget nyújtanak az egyszerű és ízletes ételek elkészítésére a szabadban. A bográcsozás során gyakran használt hozzávalók közé tartoznak a húsok, zöldségek és tésztafélék, és a főzés folyamatát hosszú időn keresztül, alacsony lángon végzik el, ami gazdag ízeket eredményez.

Az üst, más néven fazekas üst, egy mélyebb edény, amely szintén hagyományosan a tűzön vagy kemencében használatos. Az üstök sokoldalúak, és kiválóan alkalmasak levesek, pörköltek, és más hosszú főzést igénylő ételek elkészítésére. A fazekas üstök gyakran termetes méretűek, és lehetővé teszik a nagyobb mennyiségű étel főzését, így ideálisak családi összejövetelekre vagy ünnepekre.

A grill egy olyan eszköz, amelyet a sütéshez és grillezéshez használnak. A grill lehet gázüzemű, elektromos vagy hagyományos széngrill, és a nyári sütögetések és kerti partik elengedhetetlen részei. A grill segítségével készíthetünk húsokat, zöldségeket és tenger gyümölcseit is, így sokféle ízletes és egészséges ételt készíthetünk.

A bogrács, üst és grill mind hagyományos és modern konyhai eszközök, amelyek lehetővé teszik az ételkészítést és főzést változatos és szórakoztató módon. A választékukban megtalálhatók különféle méretek és anyagok, így mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelőt. Ezek az eszközök hozzájárulnak az ételkészítés élményéhez és segítenek olyan ízletes ételek elkészítésében, amelyek összehozzák a családot és barátokat a közösségi étkezés örömében.

Szűrés
Ár
 (Ft)
819 Ft - 265 349 Ft