Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Minimaltex 180 g/m2 árnyékoló háló

A Minimaltex 180 g/m2 árnyékoló háló egy kiváló minőségű, vastag HDPE anyagból készült árnyékoló és védőháló. A sűrű fonású szerkezet és a 180 g/m2-es súly biztosítja a háló merev tartását és könnyű felhelyezhetőségét. A háló szegélye előre ki van lyukasztva, így a rögzítés stabil és egyszerű. Teljes beláthatatlanságot biztosítva szolgál, így ideális választás tér elválasztására vagy belátásgátlónak.


4termék 14

Az árnyékoló háló nem csupán a hőt szűri meg, hanem a fényt is, így megfelelő választás teraszokhoz, erkélyekhez vagy kerítésekhez. Használatakor a belső teret kellemesen árnyékolja és hűvösebbé teszi, miközben a kívülről érkező fényt is szűri. Ezáltal nemcsak a hőtól véd, hanem a kíváncsi tekintetektől is.

A háló fonott szerkezete lehetővé teszi a levegő szabad áramlását, így nem feszíti meg a szél, és nem akadályozza a szellőzést. Erős és UV álló anyagának köszönhetően hosszú távon is megbízható védelmet nyújt. A méretre vágható jellege lehetővé teszi, hogy az igényeknek megfelelően alakítsuk ki az alkalmazási területet.

A Minimaltex árnyékoló háló ideális megoldás építkezéseknél is, mivel megakadályozza a szerszámok vagy vakolat leesését, így biztonságos munkakörnyezetet teremt. A kerítésre történő felszerelés mellett dekoratív megjelenést is kölcsönöz a környezetnek, miközben gátolja a belátást és szűri a fényt. A sűrű fonás és a magas súly miatt minimális a fényáteresztés és átláthatóság, így a biztonságot és a magánéletet is egyaránt garantálja.

Szűrés
Ár
 (Ft)
10 590 Ft - 66 390 Ft
Méret