Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

6727 Szeged, Algyői út 7. | STUXI - Otthon és Kert Áruház

 

Üzletünk, mely több évtizede foglalkozik fürdőszobai kellékek és kiegészítők értékesítésével, a gyönyörű Szeged városában található az Algyői út 7. szám alatt.

Üzletünk nyitvatartási ideje hétköznapokon 8:00-tól 17:00-ig tart, míg szombaton 8:00-tól 12:00-ig állunk rendelkezésre.

Az üzletünkben történő vásárlás mellett lehetőség van online rendelésre is a weboldalunkon keresztül, mely egész Magyarország területén elérhető.

Kínálatunkban szerepel több mint 200 különböző típusú csaptelep, melyek között megtalálhatóak a fürdőszoba mosdó, zuhany és akár a konyhai és mosogató csaptelepek is. Emellett komplett fürdőszoba bútorok, fürdőszoba felső szekrények, mosdószekrények és egyéb fürdőszobai kiegészítők is megtalálhatóak az üzletünkben. Törekszünk arra, hogy minőségi és egyedülálló termékeket kínáljunk ügyfeleinknek, ezért kínálatunkban számos dizájn elem is helyet kapott, többek között kiemelkedőek a WC ülőkék és a zuhanyfüggönyök valamint törölközőszárító radiátoraink.

Célunk, hogy Magyarország egyik legelismertebb webáruházává váljunk, ezért folyamatosan bővítjük kínálatunkat, miközben az ügyfelek elégedettségét a legfontosabbnak tartjuk. Az elmúlt 2 év során több mint 4000 terméket tettünk elérhetővé vásárlóink számára, és büszkék vagyunk arra, hogy több, mint 10000 elégedett online vásárlóval és megszámlálhatatlan számú fizikai vásárlóval rendelkezünk. A szállítási időt jelentősen csökkentettük, hogy még jobb vásárlási élményt nyújtsunk ügyfeleinknek.

Bár üzletünk elsősorban fürdőszobai termékek értékesítésével foglalkozik, folyamatosan bővülő kínálatunkban számos más termékkategória is megtalálható, például vízelvezetési, fűtéstechnikai és épületgépészeti eszközök. Fő profilunknak talán a csaptelpet mondanánk. Az ügyfél elégedettség azonban továbbra is a legfontosabb számunkra, így mindig várjuk az ügyfelek véleményét, észrevételeit, amelyeket lentebb olvashat és akár ki is egészíthet!

Kiemelt kategóriáink:

-Szaniter

-Fürdőszoba

-Vízelvezetés

-Locsolástechnika

-Csaptelep

-Épületgépészet

-Szerszám

-PVC csövek és idomok

WEBÁRUHÁZUNK ÖSSZES TERMÉKE RENDELHETŐ SZEGEDI ÜZLETÜNKBE IS!

Amennyiben valamilyen kérdése van a termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, hívja a

telefonszámunkat: 0662472344. Kollégáink szívesen válaszolnak minden kérdésére, és segítenek megtalálni a legjobb megoldást az otthonához!