Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Páraelszívó

A páraelszívó egy elengedhetetlen kiegészítője a modern konyháknak, amely hatékonyan segít eltávolítani a főzés során keletkező gőzt, szagokat és zsírszennyeződéseket. Ezek a berendezések általában a főzőlap vagy tűzhely felett helyezkednek el, és egy ventilátor segítségével szívják fel a levegőt, majd egy szűrőrendszeren keresztül kivezetik azt a konyhából.


31termék
 

A páraelszívók fontos szerepet töltenek be a konyhai légminőség javításában, mivel segítenek elkerülni a gőz és a szagok lerakódását a lakásban, valamint megakadályozzák a falak és bútorok zsírosodását. Ezáltal hozzájárulnak a friss és tiszta környezet kialakításához a konyhában.

A modern páraelszívók számos különféle funkcióval rendelkezhetnek, például sebességfokozatokkal, időzítővel, és akár automatikus érzékelőkkel is, amelyek érzékelik a főzés intenzitását és automatikusan beállítják a szükséges szellőztetési szintet. Emellett egyes modellek beépített világítással is rendelkezhetnek, ami segíti a főzést és növeli a konyha láthatóságát.

A páraelszívók kiválasztásakor fontos figyelembe venni a konyha méretét és a főzési szokásokat, hogy megfelelő teljesítményű és méretű készüléket válasszunk. Emellett érdemes odafigyelni a szűrőrendszer könnyű tisztíthatóságára és cserélhetőségére is, hogy fenntartsuk a páraelszívó hatékonyságát hosszú távon.

Összességében a páraelszívók elengedhetetlen eszközei a modern konyháknak, amelyek segítségével tiszta és friss környezetet teremthetünk a főzés során. Funkcionális és esztétikus kialakításuk révén harmonikusan illeszkednek a konyha designjához, és hozzájárulnak a kellemes konyhai légkör kialakításához.

Szűrés
Ár
 (Ft)
1 919 Ft - 311 199 Ft
Méret
Teljesítmény
Méret
Teljesítmény