Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Medence vegyszer

Medence vegyszer

Egy alapvető és nélkülözhetetlen elem a medencetulajdonosok számára, mivel segít fenntartani a medencevíz minőségét és tisztaságát. Ezek a vegyszerek különféle formában és típusban elérhetők, és a medencevíz paramétereinek szabályozását, a víz fertőtlenítését és az algák elleni védelmet szolgálják.


2termék 12

A medence vegyszer egy alapvető és nélkülözhetetlen elem a medencetulajdonosok számára, mivel segít fenntartani a medencevíz minőségét és tisztaságát. Ezek a vegyszerek különféle formában és típusban elérhetők, és a medencevíz paramétereinek szabályozását, a víz fertőtlenítését és az algák elleni védelmet szolgálják. A következőkben részletesen bemutatjuk a medence vegyszerek működését és fontosságát.

A medence vegyszerek között megtalálhatók például klór, brom, pH-szabályozók, algagátlók, vízfertőtlenítők, vízlágyítók és sok más típus.

A megfelelő medence vegyszer kiválasztása és alkalmazása rendkívül fontos a medencevíz minőségének és biztonságának fenntartásához. A vegyszerek adagolása és szabályozása szigorúan be kell tartani az előírásokat és az ajánlott dózisokat, hogy elkerüljük a túlzott vagy aluladagolás veszélyeit. A medence vegyszerek rendszeres használata és karbantartása hozzájárul a víz tisztaságához és frissességéhez, ami növeli a medence használóinak kényelmét és biztonságát.

Az egészséges és élvezhető medencevíz fenntartása érdekében a medence vegyszerek használata mellett fontos az is, hogy rendszeresen ellenőrizzük a medence vízparamétereit és a vegyszerek szintjét. A megfelelő karbantartás és a vegyszerek helyes alkalmazása biztosítja, hogy a medence mindig készen álljon az úszásra és pihenésre, és kellemes környezetet teremtsen a medencetulajdonosok számára.

Szűrés
Ár
 (Ft)
1 689 Ft - 3 399 Ft