Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Medence szűrő

Medence szűrők

létfontosságú szerepet játszanak a medence víztisztaságának fenntartásában és a víz minőségének javításában. Ezek a berendezések eltávolítják a medence vizéből a szennyeződéseket és az apró részecskéket, így biztosítva a tiszta és egészséges úszóvíz kényeztető élményét. A három leggyakrabban használt típus közül - a homokszűrős vízforgató, a papírszűrős vízforgató, valamint a homok- és papírszűrők - mindegyiknek megvannak a saját előnyei és alkalmazási területei.

A homokszűrős vízforgató egy hagyományos és hatékony rendszer, melyben egy nagy mennyiségű speciális medencehomokot használnak szűrőként. A víz a homokon keresztül áramlik, ahol a szennyeződések megragadnak és eltávolításra kerülnek. Ezek a rendszerek megbízhatóak és tartósak, és kevés karbantartást igényelnek. Ideálisak közepes és nagyobb méretű medencékhez.

A papírszűrős vízforgatók a papírszűrőbetéteik révén kiválóan képesek eltávolítani a szennyeződéseket a medence vízéből. Ezek a betétek könnyen cserélhetők, ami egyszerű karbantartást biztosít. Papírszűrős rendszereket kisebb medencékhez és olyanokhoz használják, ahol a vízforgatás és a tisztítás gyorsan és hatékonyan elvégezhető.

Azok a medence tulajdonosok, akik mindkét típus előnyeit szeretnék élvezni, gyakran választják a kombinált rendszereket, amelyek egyesítik a homok- és papírszűrés előnyeit. Ezek a berendezések rugalmasabbak és sokoldalúbbak lehetnek a víz minőségének fenntartásában.

A medence szűrők kulcsfontosságúak abban, hogy a medence vizének tiszta és tiszta maradjon, csökkentve a vegyszerek és a vízforgatók terhelését. Mindegyik típusnak megvan a helye és a felhasználási területe a medence méretének és igényeinek függvényében. Az alapos szűrés segít a medencevíz kristálytisztaságának megőrzésében, és hozzájárul a medence élvezetéhez és a víz minőségéhez.

Szűrés