Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Homokszűrő homok

A homokszűrős vízforgató egy hagyományos és hatékony rendszer, melyben egy nagy mennyiségű speciális medencehomokot használnak szűrőként. A víz a homokon keresztül áramlik, ahol a szennyeződések megragadnak és eltávolításra kerülnek. Ezek a rendszerek megbízhatóak és tartósak, és kevés karbantartást igényelnek. Ideálisak közepes és nagyobb méretű medencékhez.


4termék 14

A homokszűrő homok olyan speciálisan kiválasztott homoktípus, amely fontos szerepet játszik a medencék, jakuzzik és más vízkezelő rendszerek hatékony működésében. A homokszűrő homok rendkívül finomszemcsés és tiszta homok, amelyet a szűrőrendszerekbe helyeznek a víz szennyeződéseinek eltávolításához.

A homokszűrő homok szemcséi nagyon aprók és egyenletesek, ami lehetővé teszi, hogy hatékonyan szűrjék ki a medence vízéből a szennyeződéseket, például a leveleket, a homokot, a polleneket, a szerves anyagokat és a mikroszkopikus részecskéket. Ezáltal biztosítja, hogy a medence víze kristálytiszta és friss maradjon.

A homokszűrő rendszer működése során a víz a homokszűrő homokon keresztül áramlik, ahol a szennyeződések megragadnak a homokszemcsék között. A szennyeződések eltávolítása érdekében időről időre visszafelé áramoltatják a vizet, és ezzel tisztítják meg a homokot. A homokszűrő homok tartóssága és hatékonysága hosszú távon is garantált, mivel csak ritkán kell cserélni.

Fontos megjegyezni, hogy a homokszűrő homokot kifejezetten ilyen rendszerekhez fejlesztették ki, és más homoktípusok vagy ásványi anyagok nem helyettesíthetik azt. A helytelen homok használata a rendszer hatékonyságának csökkenéséhez vagy a meghibásodáshoz vezethet.

A homokszűrő homok kiválasztása és karbantartása fontos szerepet játszik a medence vízminőségének fenntartásában. Megfelelően karbantartva és időszakosan cserélve a homokot, a medence tulajdonosa biztos lehet abban, hogy a medence víze mindig tiszta, egészséges és élvezhető marad. A homokszűrő homok tehát kulcsfontosságú összetevője a medence szűrőrendszerének és a víz tisztaságának fenntartásának.

Szűrés
Ár
 (Ft)
2 039 Ft - 3 289 Ft
Kvarchomok szemcseméret
Kvarchomok szemcseméret