Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Fémvázas medence

Fémvázas medence

Egy tartós és népszerű alternatíva a kertekben és udvarokban való medencék létrehozására. Ez a típusú medence a víz szerelmeseinek és a nyári hőségben való hűsítésre vágyóknak nyújt kellemes élményt.


9termék 19

Fémvázas medence

A fémvázas medencék alapvetően olyan szerkezetek, amelyek tartós, erős acél- vagy alumíniumkeretekből állnak. Ezek a keretek rendkívül stabilak és strapabírók, ami lehetővé teszi hosszú élettartamukat és a medence megbízhatóságát. A fémvázas medence falát általában szívós vízálló vászon fólia borítja, amely kiválóan ellenáll a víznyomásnak és a környezeti hatásoknak.

Ezek a medencék számos előnnyel rendelkeznek. Először is, könnyen telepíthetők, és nem igényelnek állandó betonozást vagy komoly építési munkálatokat, mint például az in-ground medencék. A fémvázas medencék különböző méretekben és formákban elérhetők, így könnyen kiválaszthatók az adott terület és igények szerint.

A fémvázas medencék alapvetően hordozhatók, ami azt jelenti, hogy akár szezonálisan is használhatók. A hidegebb hónapokban elbontásra és tárolásra is alkalmasak, így hosszú éveken keresztül szolgálhatnak. Emellett számos tartozék és kiegészítő is elérhető, mint például medencelepedők a medence aljának védelmére, szivattyúk a víz tisztaságának fenntartásához, és létrák a könnyű be- és kilépéshez.

A fémvázas medence tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretnének egy tartós és kényelmes medencét otthonukba anélkül, hogy hosszú és költséges építkezéseket kellene elvégezniük. Ez a típusú medence ideális lehet a családi szórakozásra és a kikapcsolódásra a forró nyári napokon.

Szűrés
Ár
 (Ft)
38 739 Ft - 194 919 Ft
Méret
Medence méret