Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Homokszűrős vízforgató

Homokszűrős vízforgató

Egy hatékony és gyakran használt eszköz a medencék és jakuzzik vízminőségének fenntartására és tisztítására. Ez a rendszer fontos szerepet játszik abban, hogy a medence vízének kristálytiszta és egészséges legyen, és lehetővé teszi az úszók számára, hogy élvezhessék a friss és tiszta vizet. A következőkben részletesen bemutatjuk a homokszűrős vízforgató működését és előnyeit.


1termék 11

A homokszűrős vízforgató rendszer alapja egy tartós műanyag vagy fém tartály, amelyben speciális homokszemcsék találhatók. Ez a homokszemcsés közeg szolgál szűrőként, és az alapvető működés lényege, hogy a medencevíz ezen a homokágyon keresztül áramlik, miközben a szennyeződések és részecskék megragadnak a homokszemcsék között. Ahogy a víz áramlik a homokon keresztül, a szennyeződések eltávolítódnak, és a tiszta víz visszaáramlik a medencébe.

A homokszűrős vízforgató rendszer előnye, hogy hatékonyan távolítja el a különböző szennyeződéseket, például a leveleket, a hajszálakat, a polleneket, a homokot és a baktériumokat a medencevízből. A homokszemcsék finomsága és egyenletes elrendezése miatt a szűrés hatékony és alapos. Emellett a homokszűrő könnyen karbantartható, és a homokot csak időszakosan kell cserélni.

A homokszűrős vízforgatók különböző méretben és kapacitásban érhetők el, így alkalmazkodhatnak különböző méretű medencékhez és vízmennyiségekhez. A kisebb otthoni medencéktől a nagyobb kereskedelmi medencékig a homokszűrős rendszerek széles körben alkalmazhatók.

Ez a vízforgató rendszer egyszerű és megbízható működése miatt népszerű választás a medencetulajdonosok körében. A tiszta és friss medencevíz hozzájárul az úszás és a pihenés élményéhez, és a homokszűrős vízforgatók segítenek fenntartani ezt a vízminőséget hosszú távon. A rendszer használata egyszerű, és a medence karbantartását is könnyebbé teszi, így ideális választás mind otthoni, mind kereskedelmi medencék számára.