Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Medence takaró fólia

A medence takaró fólia (vagy medence borító)

Egy olyan kiegészítő, amely számos előnnyel jár a medencétulajdonosok számára. Ez a speciális fólia a medence tetejére terítve vagy húzva segít megőrizni a medencevíz minőségét, hőmérsékletét és tisztaságát. A következőkben bemutatjuk a medence takaró fólia jellemzőit és előnyeit.


3termék 13

A medence takaró fólia anyaga általában egy vastag, időjárásálló műanyagból vagy vinilből készül, amely ellenáll a nedvességnek, a napsugárzásnak és a környezeti hatásoknak. Ezek a fóliák különféle típusokban érhetők el, például egyszerű borítóként, félig automatizált gördülő fóliaként vagy teljesen automatizált borítóként, amelyek egy gombnyomással vagy távirányítóval mozgathatók.

A medence takaró fólia számos előnnyel jár:

  1. Víz tisztaságának és minőségének megőrzése: A fólia segít megakadályozni, hogy szennyeződések, levelek, bogarak és más szemét a medencevízbe kerüljenek. Emellett csökkenti az algaképződés és a víz zavarosságának kockázatát.

  2. Hőmérséklet megtartása: A takaró fólia hozzájárul a medencevíz hőmérsékletének megtartásához, így a víz melegebb és kellemesebb marad a fürdéshez, és csökkenti a fűtési költségeket.

  3. Vízfogyasztás csökkentése: A takaró fólia segít csökkenteni a víz párolgását, így kevesebb utántöltést igényel a medence.

  4. Biztonság: A borító fólia megakadályozza, hogy a kisgyermekek vagy háziállatok véletlenül a medencebe essenek, és hozzájárul a biztonságosabb medencehasználathoz.

  5. Karban tartás és tisztítás megkönnyítése: A takaró fólia csökkenti a szennyeződések és a levélzet bekerülését a medencebe, így a medence tisztítása és karbantartása kevesebb időt és energiát igényel.

  6. Vízmelegítési költségek csökkentése: A fólia megtartja a nappali hőt a medencevízben, így a fűtési költségeket csökkenti, és hozzájárul a fenntarthatóbb medenceüzemeltetéshez.

  7. Hosszabb medence szezon: A takaró fólia lehetővé teszi a medence szezon meghosszabbítását, mivel a melegebb vizet és a tisztább környezetet biztosítja.

A medence takaró fóliák telepítése viszonylag egyszerű, és általában szorosan illeszkednek a medence tetejére. Az automatizált fóliák könnyen mozgathatók, és egyszerűen fel- és lehúzhatók a medence használata előtt vagy után. Fontos azonban megjegyezni, hogy a takaró fóliát rendszeresen tisztítani és karbantartani kell, hogy megőrizze hatékonyságát.

Azok, akik élvezik a medencéjüket, és fenntartható és kényelmes medencehasználatot szeretnének, értékelni fogják a medence takaró fólia előnyeit. Ez a kiegészítő hozzájárul a medencevíz minőségének és hőmérsékletének megőrzéséhez, és hosszabb élettartamot biztosít a medenceberendezéseknek.

Szűrés
Ár
 (Ft)
5 109 Ft - 7 049 Ft