Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Medencetisztító háló

Medencetisztító háló

Egy alapvető eszköz a medencegazdálkodásban, és segít a medencevíz tisztán és szennyeződésektől mentesen tartásában. A medencetisztító hálót gyakran hálónak vagy medencés hálónak is nevezik, és számos formában és méretben elérhető, hogy megfeleljen különböző medence típusok és méretek igényeinek. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a medencetisztító háló működését és fontosságát.


4termék 14

A medencetisztító háló fő funkciója a medencefelület tisztítása és a szennyeződések eltávolítása a vízből. A háló rendszerint egy hosszú, teleszkópos nyéllel van ellátva, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy elérjék a medence különböző részeit anélkül, hogy a medence mellé kellene lépniük. A háló része egy finom hálószövettel borított lap, amely hatékonyan rögzíti a levélzetet, a hajat, a rovarokat és egyéb szennyeződéseket, miközben a tiszta víz szabadon átjut.

A medencetisztító hálót használva rendkívül egyszerűen lehet eltávolítani a medencefelszínen úszkáló szennyeződéseket, például a leveleket vagy a bogarakat. Emellett hatékonyan lehet tisztítani a medencefenéket és a falakat is, eltávolítva a lerakódott szennyeződéseket és az algákat. A medencetisztító háló kiválóan alkalmas a gyors és hatékony tisztításra, különösen akkor, amikor a medence gyakori használatnak van kitéve, vagy ha vihar vagy erős szél miatt több szennyeződés kerül a vízbe.

A rendszeres medencetisztítás kulcsfontosságú a medence vízminőségének fenntartásához, a medence kényelmes és élvezhető használatához, valamint a medence berendezéseinek hosszú élettartamához. A medencetisztító háló használata egyszerű, és a tisztítási folyamatot gyorsabbá és hatékonyabbá teszi. Emellett hozzájárul a medencevíz tisztaságához és a vízminőség fenntartásához, ami kritikus a medence használóinak komfortjához és egészségéhez.

A megfelelő méretű és típusú medencetisztító háló kiválasztása fontos, mivel a medence mérete és forma változhat. A háló minősége és tartóssága szintén kulcsfontosságú tényezők, mivel a jó minőségű hálók hosszú élettartamúak és hatékonyak maradnak a szennyeződések eltávolításában. A rendszeres tisztítás és karbantartás segíti a medence tisztaságát és frissességét, így a medencetisztító háló elengedhetetlen eszköz a medencetulajdonosok számára.

Szűrés
Ár
 (Ft)
3 399 Ft - 5 909 Ft