Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Mosdókagyló

Magas minőségű kerámiából készült I. osztályú, fényes felületű hófehér mosdókagylók, amelyek akár pultra és bútorba építhetőek, valamint falra is felszerelhetőek. Fontos szempont, hogy Ön hová szeretné rakni a mosdókagylót, ezért vásárlás előtt ellenőrizze le, hogy megfelelő kerámia mosdókagylót választott-e. 

A mosdókagyló egy elengedhetetlen része a modern fürdőszobának, és számos különböző típusa létezik, hogy megfeleljen a különböző ízléseknek és igényeknek. A mosdókagylók számos méretben és formában érhetők el, így mindenki megtalálhatja az ideális darabot az otthonához. A különböző anyagokból készült mosdókagylók között találhatók például kerámia, porcelán, gránit, üveg vagy rozsdamentes acél. A legtöbb mosdókagyló egy csapteleppel rendelkezik, amely lehetőséget ad a meleg és hideg víz szabályozására, és a modern darabok gyakran kiegészülnek egy praktikus szekrénnyel vagy fiókkal is, amelyek lehetővé teszik a különböző higiéniai cikkek és egyéb dolgok tárolását.

A mosdókagylók kiválasztásakor fontos figyelembe venni a tervezési szempontokat, például a fürdőszoba stílusát és méretét, valamint a mosdókagyló funkcionalitását és anyagát. Az alapos előkészítés és tervezés segíthet abban, hogy megtaláljuk a megfelelő mosdókagylót az otthonunkba, ami hozzájárul a fürdőszoba stílusos és kényelmes kialakításához. Válogasson bőséges kínálatunkból, és válassza ki a neki legmegfelelőbb mosdókagylót!


133termék
 

A legtöbb mosdókagylónk pultra és bútorba építhető és falra is csavarokkal felszerelhető mosdók, melyek kiváló minőségű kerámiából készülnek, így magas ellenálló képesség és tartósság jellemzi őket. A mosdók általában középen elhelyezkedő csapfurattal és túlfolyóval rendelkeznek. A hófehér színűknek köszönhetően kifejezetten elegáns és modern megjelenést biztosítanak fürdőszobájának. A mosdók intelligens kerámia bevonattal van ellátva, aminek hatására a szennyeződés nehezebben tapad meg a felületükön, valamint nem sárgulnak és öregszenek el. A lefolyó, a bűzelzáró szifon, a csaptelep és a csavarok nem alap tartozékok és nem tartalmazza az ár, azokat külön kell megrendelni!

Szűrés
Ár
 (Ft)
11 990 Ft - 186 900 Ft
Szélesség
 (cm)
37 cm - 120 cm
Szín
Anyag
Csaplyuk
Túlfolyó
Felszerelési mód