Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Kerti bútor szett

A kerti bútor szett olyan kényelmes és esztétikus megoldást nyújt, amely lehetővé teszi a szabadban való tartózkodást és pihenést. A kerti bútorok teraszokon, kertekben és más kültéri területeken kaphatnak helyet, lehetővé téve az emberek számára, hogy élvezhessék a friss levegőt, a napsütést és a természet közelségét. A kerti bútor szett sokféle variációban elérhető, az egyszerű asztal-szék kombinációtól kezdve egészen a kényelmes kerti kanapékig és napágyakig.


92termék
 

A kerti bútor szett kiválasztása számos fontos szempontot magában foglal. Elsőként meg kell határozni a helyszínt, ahova a bútorokat tervezzük elhelyezni. Ez lehet egy kert, terasz vagy akár egy kisebb erkély is. A rendelkezésre álló hely mérete és adottságai befolyásolják a kiválasztott bútorok méretét és típusát. Például egy kisebb teraszra kompakt, összecsukható bútor szett lehet ideális választás, míg egy tágas kertben kényelmes kanapék és asztalok is elférnek.

A cél és funkció is meghatározó tényező. Választani kell, hogy milyen tevékenységekre fogjuk leginkább használni a bútorokat. Grillpartykhoz, családi vacsorákhoz vagy egyszerű pihenéshez szükséges bútorok kiválasztása eltérő lehet. Ha medence mellé tervezünk bútorokat, fontos, hogy azok ellenálljanak a nedvességnek és könnyen tisztíthatóak legyenek.

Az anyag és design is lényeges szempont. Az anyag kiválasztása befolyásolja a bútorok időtállóságát és megjelenését. Rattan vagy műrattan bútorok modernebb formavilágú otthonokhoz passzolnak, míg fa bútorok természetközelibb hangulatot teremthetnek. A design összhangban kell legyen az otthon stílusával, így harmonikus környezetet teremthetünk a kültéri teraszunkon vagy kertünkben.

Összességében a kerti bútor szett választása gondos tervezést és megfontolt döntéseket igényel. A helyszín, cél és funkció, valamint az anyag és design mind-mind olyan tényezők, amelyek hozzájárulnak egy kellemes, kényelmes és stílusos kültéri pihenőhely létrehozásához. Egy jól megválasztott kerti bútor szett segítségével élvezhetjük a szabadban töltött időt, legyen az pihenés vagy társasági összejövetelek alkalmával.

Szűrés
Ár
 (Ft)
16 039 Ft - 652 689 Ft
Anyaga
Garnitúra színek
Garnitúra típusa
Garnitúra típusa