Szállítás 1990 ft-tól, INGYENES szállítás 100.000 ft feletti rendelés esetén (Kivétel 25 kg feletti termékek)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Kerti bútor szett

A kerti bútor szett elengedhetetlen eleme a kert vagy terasz berendezésének, amely nemcsak kényelmet, hanem esztétikai élményt is nyújt. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a különböző típusokat és szempontokat, amelyek segítenek a megfelelő kerti bútor szett kiválasztásában.

Kerti Bútor Szett Típusok

Étkező Szettek: Ezek a szettek asztalt és székeket tartalmaznak, és tökéletesek a szabadtéri étkezésekhez. Különböző méretekben és anyagokban kaphatók, így kisebb és nagyobb családok, baráti társaságok számára egyaránt megfelelőek.

Lounge Szettek: A lounge szettek kényelmes kanapékat és foteleket tartalmaznak, amelyek ideálisak a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz. Ezek a szettek gyakran párnákkal és napernyőkkel vannak ellátva, hogy maximális kényelmet nyújtsanak.

Balkon Szettek: Kisebb méretűek, és ideálisak erkélyekre vagy kisebb teraszokra. Gyakran összecsukhatóak és helytakarékosak, így könnyen tárolhatók.

Anyagok és Tartósság

A kerti bútor szettek különböző anyagokból készülhetnek, amelyek meghatározzák a tartósságukat és karbantartási igényüket:

Fa: A fa kerti bútorok természetes megjelenést kölcsönöznek, és időtlen eleganciát sugároznak. Az akác, teak és eukaliptusz fa különösen tartós és ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Műrattan: A műrattan bútorok modern megjelenést nyújtanak, és rendkívül ellenállóak az UV-sugárzással és a nedvességgel szemben. Könnyen tisztíthatók és karbantarthatók.

Fém: Az alumínium és acél kerettel ellátott bútorok erősek és tartósak. Az alumínium előnye, hogy könnyű és nem rozsdásodik, míg az acél masszívabb és stabilabb.

Műanyag: A műanyag bútorok könnyűek és gyakran olcsóbbak, de kevésbé tartósak, mint más anyagok. Kiválóan alkalmasak ideiglenes vagy alkalmi használatra.

Stílus és Dizájn

A kerti bútor szettek különböző stílusokban érhetők el, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb darabot:

Modern: Tiszta vonalak, minimalista dizájn és semleges színek jellemzik a modern kerti bútorokat. Tökéletes választás a kortárs kertekbe és teraszokra.

Klasszikus: Hagyományos formák és természetes anyagok jellemzik a klasszikus stílusú bútorokat, amelyek időtlen eleganciát sugároznak.

Bohém: Színes párnák, mintás textíliák és különleges anyagok használata jellemzi a bohém stílusú kerti bútorokat, amelyek vidám és meghitt légkört teremtenek.

Kényelmi Funkciók

A kerti bútor szettek kényelmi funkciói között szerepelhetnek:

Párnák és Huzatok: A kényelmes párnák és levehető, mosható huzatok növelik a komfortot és könnyen tisztíthatók.

Állítható Elemszékek és Kanapék: Néhány szett állítható háttámlákkal és lábtartókkal rendelkezik, hogy még nagyobb kényelmet nyújtson.

Összefoglalás

A megfelelő kerti bútor szett kiválasztása során érdemes figyelembe venni az anyagokat, a stílust, a kényelmi funkciókat és a hely méretét. Legyen szó étkező, lounge vagy balkon szettről, a széles választék lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára ideális bútort, amely nemcsak praktikus, hanem esztétikailag is tökéletesen illeszkedik a kert vagy terasz hangulatához.


106termék
 

A kerti bútor szett elengedhetetlen eleme a kert vagy terasz berendezésének, mivel kényelmet és esztétikai élményt nyújt. A megfelelő kerti bútor szett kiválasztása hozzájárul a szabadtéri kikapcsolódás élményének fokozásához, legyen szó étkezésről, pihenésről vagy társasági összejövetelekről.

Kerti Bútor Szettek

Kiemelt termékeink:

Kerti Garnitúra 6 Személyes

Az ilyen típusú garnitúrák ideálisak nagyobb családok vagy baráti társaságok számára. Tartalmaznak egy nagy asztalt és hat széket, amelyek biztosítják a kényelmes étkezést és beszélgetést a szabadban.

Megi Kerti Hintaágy 

A kerti hintaágyak tökéletesek a pihenéshez és relaxációhoz. A Megi kerti hintaágy különösen kényelmes, és ideális helyet biztosít a könyvolvasáshoz vagy egy délutáni szunyókáláshoz.

Anyagok és Tartósság

Műanyag Kerti Bútor

A műanyag kerti bútorok praktikusak és könnyen karbantarthatók. Ellenállnak az időjárás viszontagságainak, könnyen tisztíthatók és gyakran olcsóbbak, mint más anyagokból készült bútorok. Ideálisak azok számára, akik tartós és költséghatékony megoldást keresnek.

Rattan kerti bútor

A rattan kerti bútor természetes vagy mesterséges rattanból készült kültéri bútorkészlet, amely általában könnyű, tartós és ellenáll az időjárási viszontagságoknak. Gyakran használnak alumínium vagy acél vázat a szerkezet megerősítésére. Ezek a bútorok stílusosak és kényelmesek, ideálisak teraszok, kertek és verandák berendezésére.

Kerti Bútorok és Kiegészítők

A kerti bútorok mellett számos kiegészítő is elérhető, amelyek fokozzák a kényelmet és funkcionalitást:

Kerti Asztalok, Székek és Kanapék: A különböző típusú bútorok kombinálhatók, hogy tökéletesen illeszkedjenek a kert vagy terasz stílusához. Az asztalok és székek ideálisak az étkezéshez, míg a kanapék és fotelek kényelmes pihenést biztosítanak.

Kerti Kiegészítők: Napernyők, párnák, lámpák és más kiegészítők növelik a komfortot és hozzájárulnak a kellemes atmoszféra megteremtéséhez.

Vásárlási Lehetőségek

Kerti Bútorok, Székek Webshop: Az online áruházunk széles választékot kínál, ahol különböző stílusú és anyagú kerti bútorokat találhatunk. A minőségi kerti bútorok webshopja garantálja a tartósságot és esztétikai megjelenést.

Minőségi Kerti Bútorok Webshop: Ez a webshop kiváló minőségű, modern bútorokat kínáln, amelyek tökéletesek teraszra és erkélyre is. Válogasson óriási készletből, és találja meg az Ön igényeinek legmegfelelőbb darabokat.

Összefoglalás

A kerti bútor garnitúrák nemcsak praktikusak, hanem esztétikusak is, és hozzájárulnak a kültéri tér otthonosabbá tételéhez. A 6 személyes kerti garnitúrák, a kényelmes megi kerti hintaágyak és a műanyag kerti bútorok mind olyan lehetőségek, amelyek megfelelnek a különböző igényeknek és stílusoknak. A kerti bútorok és kiegészítők széles választéka biztosítja, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes darabokat, amelyek kényelmet és esztétikai élményt nyújtanak a természet közelében.

Szűrés
Ár
 (Ft)
14 990 Ft - 1 005 990 Ft
Anyaga
Garnitúra színek
Garnitúra típusa
Kerti bútor garnitúra típus