Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Elosztó

Az elosztó egy olyan elektromos berendezés, amely az elektromos áramot az eredetétől eljuttatja a fogyasztókhoz. Az elektromos hálózatban az elosztó a központi erőművek által előállított vagy más helyeken előállított elektromos áramot veszi át, majd megfelelő módon elosztja a fogyasztók között.

Az elosztók szerepe az elektromos áram egyenletes elosztása és biztonságos használata. Az elosztók a vezetékek közötti feszültséget és áramot biztosítják a fogyasztók számára, és a környező területeket és embereket is védeniük kell a szivárgás és más biztonsági problémák ellen.


16termék 116

Az elosztók lehetnek különféle típusúak. Az egyik ilyen típus az elosztóház, amelyet a fogyasztók otthona vagy üzlete közelében találni. Az elosztóházak biztosítják a helyi elektromos áramot a fogyasztóknak, és lehetővé teszik számukra, hogy a megfelelő feszültséggel és árammal rendelkező elektromos berendezéseket használjanak.

Az elosztók másik típusa az alállomások, amelyek nagyobb méretűek és több fogyasztó számára biztosítanak elektromos áramot. Az alállomások általában magasabb feszültséget használnak, és átalakítják azt az elosztóházakban használt feszültségre, amely biztonságosan használható az otthonokban és a kisebb üzletekben.

Az elosztók működése és karbantartása kritikus fontosságú az elektromos rendszer biztonságos és hatékony működése szempontjából. Az elosztók rendszeres karbantartása és ellenőrzése biztosítja az állandó, megbízható elektromos áramellátást a fogyasztóknak.

Összefoglalva az elosztók fontos szerepet játszanak az elektromos hálózatokban, az elektromos áram biztonságos és megbízható elosztásában. Az elosztók különféle típusai léteznek, beleértve az elosztóházakat és az alállomásokat, és minden típusnak megvannak a sajátos funkciói és feladatai.

Szűrés
Ár
 (Ft)
1 599 Ft - 5 099 Ft
Foglalatok száma
 (db)
3 db - 4 db
Kapcsoló
Szín
Hosszúság
 (m)
0,5 m - 5 m
Foglalat típusa
IP védettség
Kábel típus