Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Tartályok

A tartályok, beleértve a bortartályokat és pálinkatartályokat is, kulcsfontosságú szerepet játszanak a folyékony anyagok tárolásában, érlelésében és megőrzésében. Ezek a speciális tartályok a bor- és pálinkakészítés folyamatában fontos szerepet töltenek be, biztosítva a megfelelő környezetet a kiváló minőségű italok előállításához.


52termék
 

A bortartályok gyakran készülnek rozsdamentes acélból vagy tölgyfából. Az acéltartályok könnyen tisztíthatók, higiénikusak és ellenállnak a korróziónak. Az acéltartályok kiváló hővezetők, ami fontos a borok hőmérsékleti ellenőrzéséhez, például a fejtés és érlelés során. A tölgyfából készült hordók, más néven barrique-ok, a borok ízvilágát gazdagítják, mivel a tölgyfa jellegzetes aromáit adhatják át az italnak.

A pálinkatartályoknak is számos kialakítása és anyaga lehet. Az üvegtartályok átláthatóságuk miatt lehetővé teszik a pálinka vizuális megfigyelését, míg az acéltartályok vagy tölgyfahordók kiválóan alkalmasak lehetnek az ital érlelésére, ízvilágának gazdagítására.

Mind a bortartályok, mind a pálinkatartályok speciális kialakításokkal rendelkeznek, hogy megfeleljenek a bor- és pálinkakészítés sajátosságainak. Zárt rendszerekkel, szelepekkel és hűtési lehetőségekkel ellátva biztosítják a megfelelő környezetet a fermentációhoz, érleléshez és tároláshoz.

Ezen tartályok egyaránt alkalmazhatók a házi borkészítők és kisüzemi pálinkafőzdék, valamint a nagyüzemi borászatok és pálinkafőzdék számára. A kiválasztott tartály típusa és anyaga szorosan kapcsolódik az elkészítendő ital típusához és minőségéhez, így elengedhetetlenek a bor- és pálinkakészítési folyamatok hatékony és sikeres végrehajtásához.

Szűrés
Ár
 (Ft)
3 219 Ft - 323 850 Ft