Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Egérfogó, állatcsapda

Az egérfogó egy olyan állatcsapda, amelyet a kisebb rágcsálók, különösen az egerek elkapására terveztek. Az egérfogók különböző típusokban léteznek, de általában egy rácshálóval vagy mechanikus eszközzel rendelkeznek, amely bezárul, amikor az egér belép a csapdába. Ezek a készülékek széles körben alkalmazhatók otthonokban, mezőgazdasági területeken és ipari létesítményekben is, ahol az egerek kárt okozhatnak.


16termék 116

Az egérfogók célja az egérpopuláció ellenőrzése és a kár megelőzése. Sokan választják ezeket az eszközöket, mivel hatékonyak, olcsók és egyszerűen használhatók. Az egérfogókat különböző anyagokból készítik, például fém, műanyag vagy fa, és különböző méretűek lehetnek attól függően, hogy milyen méretű rágcsálókat céloznak meg.

Fontos az egérfogók helyes elhelyezése és karbantartása is. Azoknak, akik ezen eszközöket használják, figyelniük kell a csapdák tisztaságára és hatékonyságára. Emellett az egérfogókat távol kell helyezni a gyermekektől és háziállatoktól annak érdekében, hogy elkerüljék a baleseteket.

Az egérfogók használata része lehet a környezetbarát rágcsálóellenes stratégiáknak, és segíthet megőrizni az egészséges környezetet, csökkentve ezzel az egerek által okozott károkat.

Galambriasztó tüske, egércsapda, állatcsapda

Szűrés
Ár
 (Ft)
321 Ft - 24 653 Ft