Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Fali WC teljes szett

A fali WC teljes szett egy olyan praktikus és esztétikus megoldást kínál az otthoni vagy irodai fürdőszobák számára, amely magában foglalja az összes szükséges elemet a modern WC telepítéséhez. Ez a teljes készlet tartalmazza a WC csészét, a falba építhető WC tartályt rögzítőkerettel együtt, a nyomólapot és a WC ülőkét is.


25termék
 

A fali WC csésze olyan kialakítással rendelkezik, amely a padlótól függetlenül a falhoz rögzíthető, így könnyen tisztán tartható és helytakarékos megoldást kínál. A falba építhető WC tartályt rögzítőkerettel együtt szállítják, ami lehetővé teszi a tartály diszkrét elhelyezését a falon belül, és ennek köszönhetően a fürdőszoba tágasabb benyomását kelti.

A szett részeként található nyomólap a tartály fedelét képezi, és stílusos kialakítása révén a fürdőszoba designját is feldobja. Kiválaszthatja a saját ízlésének és fürdőszobájának stílusához leginkább illő nyomólapot.

A WC ülőke a kényelmes és higiénikus használat érdekében van tervezve, és könnyen felszerelhető a WC csészére. A minőségi anyagokból készült ülőke tartós és könnyen tisztítható.

Ez a fali WC teljes szett ideális választás minden olyan helyiség számára, ahol a praktikum és az esztétika egyaránt fontos. A készlet tartalmaz mindent, amire szüksége van egy teljes WC telepítéséhez, és garantálja a hosszú távú megbízhatóságot és kényelmet. Az elegáns designje pedig még vonzóbbá teszi fürdőszobáját.

Szűrés
Ár
 (Ft)
45 579 Ft - 315 759 Ft