Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Permetező

A permetező egy olyan kerti eszköz, amelyet a növények és növényterületek védelmére, tápanyagok vagy növényvédő szerek kijuttatására használnak. Ez egy hatékony és gyors módszer a különböző növényproblémák kezelésére és a növények egészségének fenntartására. A permetezők széles körben alkalmazhatók kertekben, gyümölcsösökben, szőlőültetvényeken és mezőgazdasági területeken.


26termék
 

A permetezők lehetnek kézi vagy hordozható kivitelűek, illetve motorral hajtott változatok is elérhetők. A különböző típusoknak és méreteknek köszönhetően a permetezők alkalmazkodnak az egyes projektek méretéhez és jellegéhez. A permetezők lehetnek csepegtetős, permetezős vagy permetező-csepegtetős kombinációval, így a felhasználók változatos igények szerint választhatnak.

A permetezők számos előnyt kínálnak. Elsősorban hatékonyan védekeznek a kártevők, gombás betegségek és gyomok ellen, elősegítve a növények egészségét és növekedését. Emellett a permetezők lehetővé teszik a tápanyagok, trágyák és egyéb kerti anyagok precíz kijuttatását, így optimalizálva a növények táplálkozását.

A modern permetezők gyakran rendelkeznek különböző beállítási lehetőségekkel és technológiákkal, például csepegtetési sebesség szabályozással vagy akkumulátoros hajtással, ami még kényelmesebbé és hatékonyabbá teszi a kertész munkáját. A permetezők így elengedhetetlen eszközökké váltak a kertészeti és mezőgazdasági gyakorlatban, segítve a növények optimális növekedését és a kertek gondozását.

Szűrés
Ár
 (Ft)
952 Ft - 110 092 Ft