Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Esőztető zuhanyfej

Az esőztető zuhanyfej egy kiváló minőségű és luxus zuhanyzás élményét kínáló berendezés a fürdőszobában. Ez a speciális zuhanyfej tervezése során arra összpontosít, hogy a vízsugarak olyan érzetet keltsenek, mintha valódi eső csepegné a zuhanyzó alatt. A kiterjedt és finom vízsugár olyan érzést kelt, mintha egy kellemes esős napon lenne alatta.


9termék 19

Az esőztető zuhanyfejek gyakran nagy felülettel rendelkeznek, és a kialakításuk révén eloszlatják a vízsugarakat, így egyenletesen és széles területen érik a testet. Ez a megközelítés növeli a zuhanyzás komfortját és kellemességét, valamint javítja az összképet a fürdőszobában.

Ezen kívül az esőztető zuhanyfejek különböző beállításokkal rendelkezhetnek a vízsugarak intenzitásának, hőmérsékletének és mintázatának szabályozásához. A felhasználók így testreszabhatják a zuhanyzás élményét a saját igényeik és kényelmük szerint.

Ezek a zuhanyfejek általában könnyen telepíthetők, mivel rendelkeznek a szokásos zuhanykabin vagy zuhanyoszlop csatlakozási pontjaival. A minőségi anyagokból készült esőztető zuhanyfejek, például rozsdamentes acél vagy króm, hozzájárulnak a fürdőszoba eleganciájához és esztétikai vonzerejéhez.

Az esőztető zuhanyfejek nemcsak a fürdőszoba funkcionális részei, hanem luxuskiegészítők is, amelyek növelik a zuhanyzás élményét és hozzájárulnak a fürdőszoba kialakításához és stílusához. A kifinomult és nyugtató vízsugarak kombinációja teszi az esőztető zuhanyfejet a fürdőszoba egyik kiemelkedő elemevé.

Szűrés
Ár
 (Ft)
3 924 Ft - 108 160 Ft