Szállítási díj 1990 ft-tól. INGYENES 100000 ft feletti rendelésnél!(25 kg alatt)

Kérdése van? Hívjon minket! +36704228531

Permetező alkatrész

A permetező alkatrész olyan kulcsfontosságú komponensek összessége, amelyek egy permetező eszköz működéséhez szükségesek. Ezek az alkatrészek a permetező teljesítményének és hatékonyságának meghatározó elemei, és lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy karbantartsák és optimalizálják a permetezők működését.


26termék
 

A permetező alkatrészek széles skáláját találhatjuk, beleértve a permetezőszivattyúkat, szórófejeket, tömlőket, szűrőket, dugattyúkat, szelepeket és egyéb fontos elemeket. Mindezek az alkatrészek együttesen biztosítják a permetező berendezés megfelelő működését, amely létfontosságú a növények védelmében és gondozásában.

A permetező alkatrészek minősége és állapota közvetlen hatással van a permetező teljesítményére. A minőségi alkatrészek biztosítják a tartósságot, a hatékony permetezést és a precíz anyagkijuttatást. Az időszakos ellenőrzés, tisztítás és szükség szerinti cserék hozzájárulnak a permetező eszköz hosszú élettartamához és az optimális eredmények eléréséhez.

A kertészek és mezőgazdászok számára fontos, hogy ismerjék és megértsék a permetező alkatrészek funkcionalitását, mivel ezek az elemek közvetlenül befolyásolják a növények védelmét és a kert gondozását. A megfelelő alkatrészek kiválasztása és gondozása segít abban, hogy a permetező mindig optimális állapotban legyen, így a növények egészségét és a kerti munkafolyamatok hatékonyságát biztosítva.

Szűrés
Ár
 (Ft)
971 Ft - 66 390 Ft